035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Houten eetkamerstoel Cross

Houten eetkamerstoel Cross

Deze schitterende houten eetkamerstoelen hebben een zeer warme en sfeervolle uitstraling! De stoelen passen perfect binnen een landelijke of lifestyle inrichting! Benieuwd? Klik dan hier.  Meer >>
V.a. €79,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Houten eetkamerstoel Cross

Deze houten eetkamerstoel heeft een schitterende uitstraling! De stoel past perfect binnen een landelijke en/of lifestyle inrichting. De stoel kan ook nog eens in verschillende kleuren aangeschaft worden. Zo kunt u kiezen voor een volledig blanken stoel of een blanken stoel met een onbewerkte zitting. Beide stoelen hebben een verbluffend eindresultaat. Een dergelijke stoel in combinatie met een landelijke eettafel maakt het plaatje helemaal compleet.

Daarnaast is deze stoel ook nog eens van een ongekend goede kwaliteit! De stoel is gemaakt van Teak-hout en in de meubelbranche is dit een van de meest gerespecteerde houtsoorten samen met eikenhout. Gaat u voor kwaliteit? Dan gaat u voor de houten eetkamerstoel Cross.

Details Houten eetkamerstoel Cross

Als u dan ook nog eens hoort dat deze eetkamerstoelen al te verkrijgen zijn vanaf: € 79,- dan weet u het zeker! Deze stoelen moeten ook bij u thuis in de woning komen te staan. Hieronder vind u de verschillende modellen binnen de houten eetkamerstoel Cross en de afmetingen van de stoel. Voor extra informatie raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Afmetingen:
Breedte: 40 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 90 cm

Prijzen eetkamerstoel Cross:
Eetkamerstoel Cross Grey: € 79,-
Eetkamerstoel Cross Wit met blanke zitting: € 89,-
Eetkamerstoel Cross Ral wit: € 95,-
Eetkamerstoel Cross White Doff: € 89,-
Eetkamerstoel Cross White Wash:€ 79,-
Eetkamerstoel Cross Blank: € 89,-

Artikelnummer: BJ CCB

Levertijd Houten eetkamerstoel Cross

De levertijd van de Houten eetkamerstoel Cross verschilt nog wel eens! Door een lopende voorraad kan de levertijd van vandaag anders zijn als de levertijd van morgen. Daarom raden wij u aan om even contact met ons te zoeken op het moment dat u een specifiekere levertijd wenst te ontvangen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen op het moment dat u vragen heeft of een afspraak wilt maken om de stoelen te bezichtigen.