035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Kingsize bank op maat

Ook dit oogstrelende bankstel kunnen wij voor u volledig op maat fabriceren. Lees hieronder meer over de mogelijkheden Meer >>
v.a. € 695,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

Bankstel Kingsize Gehele breedte in cm Zitvlak in cm Prijs
Vierzits landelijk bankstel 225 185 € 825,-
Driezits landelijk bankstel 200 165 € 725,-
Tweezits landelijk bankstel 185 145 € 695,-
Loveseat  landelijk bankstel 143 100 € 525,-
1 zits Fauteuil  landelijk bankstel 143 90 € 475,-

Bank op maat Kingsize

Bank op maat Kingsize landelijke stijl heeft een erg strak design. Een bankstel met een robuuste, stevige en sterke uitstraling. Wij leveren haar in diverse stoffen en u kunt kiezen uit maar liefst 900 kleuren. Bovendien heeft deze bank een losse hoes. Naast de kleur, de losse hoes en het materiaal kiest u ook de vulling zelf, want vergeet niet dat deze vooral lekker moet zitten! Door de losse hoes heeft de luxe bank een landelijke uitstraling. De maten geheel zelf bepalen voor de bank op maat.

Bank op maat Kingsize: kleur, stoffering en vulling

Dit landelijke bankstel met losse hoes, maken wij graag voor u op maat. Want uw bank moet natuurlijk passen in uw landelijke interieur, zowel qua afmeting als qua kleur. Uiteraard kunt u uw toekomstige bank vrijblijvend komen bekijken en komen testen. Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Bank op maat Kingsize: breedte, hoogte en diepte

Uw bankstel kan op maat worden vervaardigd en dat geldt zeker ook voor de afmetingen. Bankstellen.nl maakt uw meubel tot 1 cm nauwkeurig op maat.  Geef ons uw wensen door en wij maken een prijsopgave voor u.

*Wilt u de bank op maat laten maken? Dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.  Alles boven een 4 zits landelijk  bankstel wordt apart gecalculeerd.
(*Dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Bank op maat met losse hoes over 4 weken in huis?

Dat kan, want uw bank wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw landelijke meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.