035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Koudschuim bank

Koudschuim bank

Opzoek naar een bank die geen kuilen meer geeft. Dan is deze koudschuim bank echt wat voor u. Het koudschuim vervormt zich namelijk weer terug naar zijn vorm.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Koudschuim bank

Deze prachtige koudschuim bank is het oogappeltje uit ons assortiment. De bank is volledig op maat te vervaardigen en dat betekend dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze bank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze bank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen. De bank heeft een ontzettend elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel.

Deze koudschuim bank met velours stof is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn. Dus wilt u ook dat deze bank binnenkort schittert bij u in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zult u versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien die exact op uw wens samengesteld kan worden.

Details koudschuim bank

Als u vervolgens hoort dat u bij dit bankstel de keuze heeft uit 900 verschillende kleuren en 150 stoffen dan schrikt u wel even. Deze bank is dan ook echt maatwerk, want bij het gigantische assortiment aan kleuren en stoffen houdt het natuurlijk niet op. Ook heeft u de keuze uit allerlei verschillende vullingen kiezen die u het beste bevalt. Zoals wij al aangaven de bank is volledig op maat en als wij zeggen volledig dan bedoelen we ook echt helemaal. U vertelt ons uw wensen en wij laten die voor u uitkomen.

En bij deze koudschuim bank heeft u de keuze uit drie verschillende vullingen van koudschuim. Namelijk: zacht, middel en hard. Een voordeel hier aan is het gaat 10 a 15 jaar mee want er ontstaan door dit koudschuim geen kuilen in uw bank want, het vervormt zich weer terug.

Levertijd koudschuim bank

De gemiddelde levertijd van deze koudschuimbank is 6 a 8 weken. Wilt u nou een stukje stof staal ontvangen of heeft u vragen of onduidelijkheden neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar op: 06-81144695