035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Lampen op maat in vele modellen en kleuren

Lampen op maat in vele modellen en kleuren

Bekijk hier alle mogelijkheden omtrent onze lampen op maat. Zowel kappen als staanders op maat te vervaardigen. Bekijk het snel hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lampen op maat in vele modellen en kleuren

Opzoek naar Lampen op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken bijna alles op maat zoals u ondertussen wellicht al weet. Zo kunnen wij ook schitterende lampenkappen en lampenstaanders op maat voor u maken! U kunt kiezen uit een gigantisch assortiment aan kleuren voor de lampenkappen! Daarnaast kunt u het formaat van de lampenkappen helemaal zelf bepalen.

Wij hebben verschillende uitvoeringen. Bent u opzoek naar een oogstrelende lampenkap om op te hangen aan het plafond? Dan zijn wij uw partij. Elke afmeting is mogelijk in meer dan 1.000 verschillende kleuren. Bent u meer opzoek naar een lampenkap inclusief een schitterende staander? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Hieronder kunt u een aantal mooie foto’s vinden van verschillende lampenkappen die wij hebben mogen maken!

Lampen op maat in vele modellen en kleuren

Wij maken onze lampenkappen helemaal op maat! U kunt kiezen uit allemaal verschillende modellen, maten, stoffen en kleuren. Heeft u een bepaalde vorm gezien op internet dan kunnen wij dit vaak ook voor u maken. De prijzen zijn heel erg afhankelijk van de door u gekozen modellen, stoffen etc. Bent u benieuwd naar een exacte prijs voor een van onze lampen op maat? Dan kunt u ons het beste even een email toezenden met uw wensen. Wij zullen op basis daarvan dan direct even voor u rekenen om te kijken waar het qua prijs allemaal op uit zou komen.

Wij hebben in de tijd al weer vele schitterende lampen en kappen mogen maken voor al onze klanten! Op deze manier is het zelfs mogelijk om uw lampenkap exact aan te laten sluiten op uw (Nieuwe) interieur! Bij ons stelt u een interieur samen dat volledig op elkaar inspeelt en helemaal op maat voor u is gemaakt.

Prijzen en levertijden Lampen op maat in vele modellen en kleuren

Bent u benieuwd naar de prijzen, levertijden of andere informatie omtrent onze lampen op maat? Neemt u dan vooral even contact met ons op! U kunt ons mailen op Info@bankstellen.nl echter kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen. Wilt u snel een antwoord op uw vraag of wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Dan is het raadzaam om even telefonisch contact met ons op te nemen via: 035-7513098