035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Lampenkap op maat

Lampenkap op maat

Lampenkap op maat in 900 kleuren! Alles op het gebied van meubilair en stoffen kunnen wij op maat vervaardigen! Dit betekent dus ook dat wij voor u een lampenkap op maat kunnen maken! Onze lampenkappen kunnen in alle stoffen en kleuren ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lampenkap op maat in 900 kleuren!

Alles op het gebied van meubilair en stoffen kunnen wij op maat vervaardigen! Dit betekent dus ook dat wij voor u een lampenkap op maat kunnen maken! Onze lampenkappen kunnen in alle stoffen en kleuren gestoffeerd worden. Wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. De kleur en de stof komen wij dus wel uit! Wenst u een lampenkap op maat te laten maken in exact dezelfde stof en kleur als bijvoorbeeld uw eetkamerstoelen of eetkamerbank? Dat kan bij Bankstellen.nl!

Daarnaast zijn allerlei vormen en maten voor u mogelijk, wij maken de lampenkappen volledig op maat! Dus of u nou opzoek bent naar een ronde, rechthoekige of andere lampenkap? Neem dan contact met ons op want wij kunnen het in elke vorm, kleur en stof voor u realiseren! Hierdoor is het mogelijk om een lampenkap exact aan te laten sluiten op het meubilair dat u al heeft/of in huis wilt halen! De combinatie van bijvoorbeeld eetkamerstoelen en een lampenkap in dezelfde stof en kleur lijd tot een verbluffend resultaat!

Lampenkap op maat mogelijkheden

Zoals u zult begrijpen hebben wij vele soorten lampenkappen die mogelijk zijn. Daarnaast kunt u ook altijd met een voorstel komen voor een lampenkap op maat! Niks is te gek zeggen wij altijd. Dus bent u nou opzoek naar een leuke toevoeging aan uw woning? Voor een niet al te dure prijs? Dan is een gestoffeerde lampenkap exact wat u nodig heeft. Voor een mooie prijs heeft u een schitterende blikvanger in huis gehaald! Dus twijfel niet langer en neem contact met ons op!

Lampenkap op maat prijzen en andere vragen

Bent u benieuwd naar prijzen? Of heeft u wellicht andere vragen die u beantwoord wilt zien worden? Neem dan vooral even contact met ons op! Wij staan u namelijk graag te woord. Aangezien elke lampenkap verschillend is en elke stof zijn eigen prijs heeft is het vaak makkelijk om gewoon even contact met ons op te nemen! Geef ons uw wensen door en wij kunnen dan een adequate prijsopgave voor u opstellen. Benieuwd naar de stoffen? Het is ook mogelijk om een stofstaal bij ons aan te vragen. U ontvangt dan een stukje stof om thuis te bekijken. Heeft u dringende vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 035 751 3098