035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Landelijk bankstel Barbara

Dit prachtige landelijke bankstel straalt in elke ruimte. Daarnaast heeft u de keuze uit een gigantisch collectie van stoffen en kleuren. Meer >>
v.a. € 1295,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

Prijs

Maat

4 zits Bankstel €1295,- 250 cm breed, 200 cm zit
3 zits Bankstel €1145,- 212 cm breed, 162 cm zit
2 zits Bankstel €895,- 172 cm breed, 122 cm zit
Loveseat €745,- 130 cm breed, 80 cm zit
Fauteuils €645,- 112 cm breed, 60 cm zit

Landelijk bankstel

Dit bankstel is één van de populairste bankstellen uit ons assortiment. Dit is natuurlijk niet voor niets, dit bankstel is speciaal in verschillende opzichten.Door de ronde leuningen krijgt het bankstel Barbara een landelijk karakter.De landelijke stijl bank heeft een rustieke uitstraling, maar verliest daarbij zeker niet het karakter wat zich voordoet bij landelijke meubels.

Naast het feit dat deze bank zich perfect leent voor een landelijke uitstraling en country lifestyle, heeft dit bankstel ook nog is een mooie prijs. Het model past zeer goed in de stijl van Riviéra Maison of lifestyle meubels en past dan ook perfect in een interieur landelijke stijl. Bij de Barbara zijn 2 keuzes mogelijk: met 2 rugkussens of losse rugkussens: De landelijke stijl bank met 2 rugkussens geeft een rustigere sfeer in uw woonkamer.

Details landelijk bankstel Barbara

Het bankstel Barbara met 3 of 4 rugkussens zorgt echter voor een landelijke, sfeervolle stijl. Deze bank wordt door ons geadviseerd wanneer u een echte landelijke uitstraling wilt creëren in uw interieur. Vooral met losse stoffering en contrasterende biezen komt deze bank goed tot zijn recht. Wanneer u interesse heeft in de Barbara of een ander model neem dan contact met ons op om langs te komen bij ons in de showroom. Online kunt u ook de andere bankstellen in ons assortiment bekijken.

Hoekbankstellen en longchairs in landelijke sfeer

Bankstel Barbara is ook in de vorm van een Longchair en hoekbanken of fauteuil te bestellen.
U kunt bij bankstellen.nl dus eigenlijk zelf uw favoriete vorm bankstel samen stellen.
U kunt bankstel Barbara in ieder gewenst formaat bestellen, dus u bepaald zelf de buitenmaten.