035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Landelijk bankstel gecapitonneerd Marylin

Dit is het landelijke stijl bankstel Marylin. Lees er hieronder meer over Meer >>
v.a. € 645,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

Prijs

Maat

4 zits Bankstel €1245,- 255 cm breed
3 zits Bankstel €1095,- 215 cm breed
2 zits Bankstel € 945,- 175 cm breed
1,5 zits Loveseat € 745,- 135 cm breed
1 zits Fauteuils € 645,- 115 cm breed

Landelijk bankstel gecapitonneerd

Landelijk bankstel gecapitonneerd Marylin, is een bankstel met knopen in landelijke stijl. Verdere uitstraling van het bankstel kunt u zelf samenstellen. Van klassiek tot hip en van traditioneel tot trendy, want een gecapitonneerd bankstel is leverbaar in maar liefst 900 kleuren, diverse stofferingen en vullingen. U kunt zélfs de maat bepalen!

Landelijk bankstel gecapitonneerd Marylin kan naar uw wensen worden gemaakt. U kiest de gewenste kleur, stoffering, de vulling en zelfs de maat! Kom gerust een kijkje nemen, kom de bank proberen en testen. Wij nemen ruim de tijd voor u en natuurlijk voor uw vragen over Landelijk bankstel gecapitonneerd. Heeft u geen tijd? Of is ‘t te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Loveseat met knopen

Een van de strakkere designs van Bankstellen.nl. Doordat de arm van het bankstel een beetje schuin loopt, behoudt de Marylin wel een landelijk karakter. Toch licht de nadruk op het strakke design. Met de gecapitonneerde rug en zijkussens krijgt de bank een avontuurlijke uitstraling. De rest van de bank kunt u naar eigen wens samenstellen. De Marylin is namelijk net als de andere bankstellen verkrijgbaar in verschillende stofferingen, en kleuren. Geweldige vorm bank die in elke inrichting niet zal misstaan!

Bij Bankstellen.nl stellen wij uw bank met passie samen. Wilt u een Longchair of toch liever een hoekbank? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Tot op de centimeter nauwkeurig kunnen wij uw droombankstel op maat laten maken. En dat ook nog voor een mooie prijs!

Een luxe bankstel

Wij van Bankstellen.nl vinden dat er voor iedereen een bank is die perfect bij hem/haar past. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk keuze te geven. En wanneer u door de bomen het bos niet meer kunt zien, zullen wij u hartelijk van dienst zijn om u te helpen met uw keuze. Wanneer u interesse heeft in de Marylin of onze andere modellen, dan kunt u contact opnemen met ons. U kunt ons dan bezoeken om de verschillende opties te bespreken of wij sturen u eerst een aantal stalen van stof toe. Op onze bankstellen pagina vindt u een compleet overzicht van de banken in ons assortiment.