035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk Sierkussen Hagen

Landelijk Sierkussen Hagen

Houdt u van sierkussen met bloempatronen? Klik dan hier om dit sierkussen te bekijken. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk Sierkussen Hagen

Als u van mooie bloemen houdt dan is dit sierkussen misschien wel iets voor u. Het landelijk sierkussen Hagen is namelijk een schitterend sierkussen met bloempatronen. Dit prachtige sierkussen zal zeker opvallen bij u in huis. Het sierkussen Hagen is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Namelijk in Multi Colour en Olive. Olive heeft meer donkere kleuren en Multi Colour heeft meer opvallende en kleurrijke bloemen. 

Landelijk Sierkussen Hagen

Het landelijk sierkussen hagen is ook zeker van uitstekende kwaliteit. De sierkussens worden namelijk handgemaakt in ateliers. Hierdoor wordt er genoeg aandacht besteed aan het maken van de kussens. Ook wordt er enkel gewerkt met grondstoffen van hoge kwaliteit voor zowel de stof als de vulling. Dit zorgt ervoor dat u nog lang van de sierkussens kan genieten. 

U kunt voor de twee verschillende uitvoeringen van de kussens kiezen uit twee verschillende standaard maten. 

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €49,95
60 x 60 cm €69,50

Landelijk Sierkussen Hagen

Als u nog enkele vragen heeft over een van onze producten of diensten, neem dan even contact met ons op. Voor contact via de telefoon kunt u bellen met 035-7513098. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen met de vragen die u heeft. Daarvoor kunt u mailen naar info@bankstyle.nl