035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Berger

Landelijk vloerkleed Berger

Bent u geïnteresseerd in dit schitterende vloerkleed? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Berger

Als u op zoek bent naar een mooi vloerkleed om uw huiskamer mee op te vullen, dan kunnen wij u helpen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld het landelijk vloerkleed Berger aanbieden. Dit is een prachtig vloerkleed met stijlvolle vlek patronen in verschillende kleuren. Dit betekend dat het vloerkleed Berger bij u thuis zeker zal opvallen. Ook is dit vloerkleed natuurlijk van goede kwaliteit.

Details landelijk vloerkleed Berger

Het vloerkleed Berger wordt gemaakt van verschillende materialen. Zo bestaat dit vloerkleed voor 64% uit acrylic chenille, 23% polyester en 13% katoen. Er zijn een paar maten waarin dit vloerkleed beschikbaar is. De afmetingen met de bijbehorende prijzen staan vermeld in de tabel hier onder.

Afmetingen Prijs
155 x 230 cm €399,-
200 x 290 cm €649,-

Het kleurenpatroon dat u kiest bij het vloerkleed heeft geen invloed op de prijs van het vloerkleed. De prijzen blijven hetzelfde. Het vloerkleed Berger is beschikbaar in de volgende kleuren patronen:

  • Cyprus White (13)
  • Black Lily (23)

Heeft u verder nog interesse in een van onze andere vloerkleden. Neem dan een kijkje op onze website. Klik hier om onze vloerkleden te bekijken.

Levertijd landelijk vloerkleed Berger

Bij vragen over een van onze producten of diensten die wij leveren kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Voor telefonisch contact kunt u bellen met het nummer 035-7513098. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl voor een spoedige reactie. Het is ook mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen. Als u vooraf laat weten dat u langskomt kunnen wij rekening houden met uw bezoek zodat er iemand voor u klaar staat.