035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Brisque Dessin

Landelijk vloerkleed Brisque Dessin

Heeft u interesse in dit prachtige vloerkleed? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Brisque Dessin

Zoekt u naar een nieuw vloerkleed voor bij u in huis? Daar kunnen wij u mee helpen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod vloerkleden. Een van deze vloerkleden is het landelijk vloerkleed Brisque Dessin. Dit vloerkleed heeft een zeer stijlvol patroon dat lijkt op een bakstenen muur. Naast de prachtige look van dit vloerkleed is deze natuurlijk ook van uitstekende kwaliteit. 

Details landelijk vloerkleed Brisque Dessin

Het landelijke vloerkleed Brisque Dessin is een schitterend vloerkleed dat samengesteld is uit een aantal verschillende materialen. Dit vloerkleed bestaat namelijk voor 33% uit katoen, voor 33% uit polyester en voor 34% uit chenille. In de tabel hier onder staat een overzicht van de verschillende afmetingen waarin dit vloerkleed beschikbaar is met de bijbehorende prijzen.

Afmetingen Prijs
155 x 230 cm €299,-
200 x 290 cm €489,-

De prijzen die in de tabel staan gelden voor alle kleuren en patronen waarin dit vloerkleed beschikbaar is. Het vloerkleed Brisque Dessin in verkrijgbaar in een aantal verschillende kleurpatronen namelijk:

  • Dust Grey (15)
  • Shade Grey (22)
  • Indigo Blue (38)

Wilt u weten welke vloerkleden wij u nog meer kunnen leveren? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u ons aanbod van vloerkleden op uw gemak nog eens bekijken. 

Levertijd landelijk vloerkleed Brisque Dessin

Als u vragen heeft over een van onze producten dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op het nummer 035-7513098. Voor een spoedige reactie kunt u ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl. Langskomen in de showroom is natuurlijk ook een optie. Maak in dat geval van tevoren even een afspraak zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.