035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Cendre

Landelijk vloerkleed Cendre

Wilt u meer weten over dit schitterende vloerkleed? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Cendre

Bent u op zoek naar een mooi vloerkleed voor bij u in huis. Daar kunnen wij u mee helpen. Wij kunnen u namelijk allerlei schitterende vloerkleden bieden. Een van onze vloerkleden is het landelijk vloerkleed Cendre. Dit prachtige vloerkleed heeft standaard een beige/bruine kleur en is nog beschikbaar in 4 andere stijlvolle kleuren combinaties. 

Details landelijk vloerkleed Cendre

Het landelijk vloerkleed Cendre is een vloerkleed dat samengesteld is uit een aantal verschillende stoffen. Dit vloerkleed bestaat namelijk voor 13% uit katoen, voor 23% uit polyester en voor 64% uit acrylic chenille. Wij kunnen u dit vloerkleed in een paar verschillende maten aanbieden. De prijzen en afmetingen van dit vloerkleed zijn als volgt.

Afmetingen Prijs
155 x 230 cm €349,-
200 x 290 cm €569,-

De prijzen en afmetingen in de tabel zijn voor elk van de beschikbare kleuren het zelfde. De kleuren waarin dit vloerkleed beschikbaar is zijn:

  • Soft Grey (21)
  • Coral Red (44)
  • Rust Warmth (46)
  • Vintage Forest (58)
  • Vintage Oker (69)

Bent u ook benieuwd naar andere vloerkleden die wij u aan kunnen bieden? Klik dan hier om een overzicht van onze vloerkleden te bekijken.

Levertijd landelijk vloerkleed Cendre

Als u vragen heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u namelijk graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 035-7513098. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl voor een spoedige reactie. Wilt u langskomen in onze showroom? Laat het ons dan ook even weten. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat en iemand in de showroom aanwezig is om u te helpen.