035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Prosper

Landelijk vloerkleed Prosper

Wilt u meer weten over het landelijke vloerkleed Prosper? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Prosper

Wilt u een nieuw vloerkleed aanschaffen, maar u hebt nog geen keuze kunnen maken? Misschien het het landelijk vloerkleed Prosper wel iets voor u. Dit stijlvolle vloerkleed is beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. Het vloerkleed Prosper is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren patronen en is natuurlijk van uitstekende kwaliteit.

Details landelijk vloerkleed Prosper

Het landelijke vloerkleed Prosper wordt gemaakt van meerdere materialen. Het vloerkleed bestaat namelijk uit 33% katoen, 33% polyester en 34% chenille. Deze samenstelling zorgt voor een mooie uitstraling en goede kwaliteit. Dit vloerkleed is in een paar maten te verkrijgen. In de tabel staat weergegeven welke maten beschikbaar zijn en welke prijzen daar bij horen.

Afmetingen Prijs
155 x 230 cm €299,-
200 x 290 cm €489,-

De beschikbare kleurpatronen van het vloerkleed Prosper zijn:

  • Turquise Blue (33)
  • Wolf Grey (23)
  • Cyprus White (21)
  • Indigo Grey (37)
  • Custard Warmth (63)
  • Vintage Copper (69)

Bij elke kleur worden de prijzen en afmetingen aangehouden die in de tabel vermeld staan. Heeft u naast dit vloerkleed nog interesse in andere vloerkleden? Kijk dan eens op een van onze websites. Hier vindt u een overzicht verschillende vloerkleden die wij naast dit vloerkleed ook kunnen leveren.

Contact over landelijk vloerkleed Prosper

Als u vragen heeft over een van onze vloerkleden dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, zodat wij enkele onduidelijkheden voor u kunnen ophelderen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 035-7513098.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl voor een snelle reactie. Ook is het mogelijk om langs te komen in de showroom. Maak dan van tevoren een afspraak zodat een medewerker u te woord kan staan bij uw komst.