035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Velver Touch

Landelijk vloerkleed Velver Touch

Benieuwd naar dit prachtige vloerkleed? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Velver Touch

Bent u op zoek naar een heerlijke zachte vloerkleed met een mooie warme uitstraling? Dan is de Landelijk vloerkleed Velver Touch de perfecte vloerkleed! De vloerkleed is van zeer goede kwaliteit en is beschikbaar in 4 verschillende kleuren.

Landelijk vloerkleed Velver Touch

De Landelijk vloerkleed Velver Touch bestaat uit vier prachtige kleuren namelijk: Wolf Grey, Harper, Intense Grey en Dessert Sand. De vloerkleed is beschikbaar in 2 standaart maten en heeft u ook de mogelijkheid om de vloerkleed op gewenste maat te late maken! Zie hieronder voor de prijzen:

Afmetingen Prijs
160×230 cm € 349,-
200×290 cm € 549,-
Afwijkende maten € 119,- / m2

Bent u benieuwd welke vloerkleden wij u nog meer aan kunnen bieden? Klik dan op deze link om ons aanbod vloerkleden te bekijken.

Levertijd Landelijk vloerkleed Velver Touch

Heeft u vragen over een van onze vloerkleden of een van onze andere diensten of producten? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u namelijk graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-7513098 of met e-mail op info@bankstyle.nl. Wilt u langskomen in de showroom om een vloerkleed te bekijken? Maak dan even een afspraak zodat wij voor u beschikbaar kunnen zijn.