035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijk vloerkleed Vernon 2

Landelijk vloerkleed Vernon 2

Landelijk vloerkleed Vernon Houdt u ook van een vloerkleed die heerlijk zacht aanvoelt? Dan is dit de perfecte vloerkleed! Hij is niet alleen heerlijk zacht, hij geeft ook nog eens een prachtige uitstraling in uw woonkamer! Wie wilt ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijk vloerkleed Vernon

Houdt u ook van een vloerkleed die heerlijk zacht aanvoelt? Dan is dit de perfecte vloerkleed! Hij is niet alleen heerlijk zacht, hij geeft ook nog eens een prachtige uitstraling in uw woonkamer! Wie wilt dat nou niet?

Landelijk vloerkleed Vernon

Dit Landelijk vloerkleed Vernon is gemaakt van 100% Polyester en is van zeer goede kwaliteit. De vloerkleed bestaat uit drie verschillende kleuren namelijk: Fall Grey, Honey Custard en Wolf Grey. De vloerkleed is beschikbaar in 2 soorten standaard maten en is het ook mogelijk om op maat te maken! Zie hieronder voor de bijbehorende prijzen:

Afmetingen Prijs
160×230 cm € 369,-
200×290 cm € 579,-
Afwijkende maten € 129,- / m2

Bent u benieuwd welke vloerkleden wij u nog meer aan kunnen bieden? Klik dan op deze link om ons aanbod vloerkleden te bekijken.

Levertijd Landelijk vloerkleed Vernon

Heeft u vragen over een van onze vloerkleden of een van onze andere diensten of producten? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u namelijk graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-7513098 of met e-mail op info@bankstyle.nl. Wilt u langskomen in de showroom om een vloerkleed te bekijken? Maak dan even een afspraak zodat wij voor u beschikbaar kunnen zijn.