035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

landelijke stijl bankstel Ingeborg

Bankstel Ingeborg in landelijk stijl , met een comfortabel zitting.  Meer >>
v.a. € 715,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

Prijs

Maat

4 zits Bankstel € 1245,- 275 cm breed
3 zits Bankstel € 1095,- 235 cm breed
2 zits Bankstel € 945,- 195 cm breed
1,5 zits Loveseat € 725,- 140 cm breed
1 zits Fauteuil € 645,- 110 cm breed

Landelijke stijl bankstel Ingeborg

Landelijke bankstel Ingeborg in de Riviera Maison stijl heeft een prachtige landelijke uitstraling. Dit prachtige bankstel heeft een echte Riviera Maison look. Zoals u op de foto kunt zien heeft dit bankstel gekleurde randjes (Biesjes).

U kunt kiezen uit meer dan 900 verschillende kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om uit verschillende zitvullingen te kiezen. Dit prachtige bankstel kunt u dan ook bijna niet aan u voorbij laten gaan. De kwaliteit is ongekend goed en de prijs uiterst scherp.

Bankstel Ingeborg straalt comfort, stijl en rust uit. Bankstel Ingeborg is daarnaast ook exclusief en is daarom een veel verkochte bank. Dit bankstel ademt luxe en harmonie uit en het past perfect in een landelijk ingericht interieur!

Bankstel Ingeborg, kan helemaal naar uw wensen worden aangepast. U kiest de gewenste stoffering uit diverse materialen en u kiest de vulling waar u graag op zit of ligt. Zélfs de maat kunt u zelf bepalen! Dit kan op 1cm nauwkeurig worden gemaakt. Puur maatwerk dus. Niks is ons te gek, vertel ons uw wensen op het gebied van meubilair en wij zullen het voor u realiseren.

Bekijk ook de andere bankstellen in ons assortiment.

Details Landelijke stijl bankstel Ingeborg

Uw bank in Rivièra Maison design wordt op maat gemaakt. Dat geldt óók voor de afmetingen, want Bankstellen.nl maakt uw bankstel tot 1 cm nauwkeurig op maat. Van éénzitter tot 4 persoonsbank en van longchair tot hoekbank.

Wilt u ook weten welke opstelling het beste bij uw interieur en in de beschikbare ruimte past? Wij adviseren u graag. Met een scherp oog voor detail, vele jaren ervaring en een creatieve geest, zorgen wij dat onze meubelen gegarandeerd in en bij uw interieur passen.

Landelijke stijl bankstel Ingeborg sfeer over 4 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in de landelijke stijl, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit.

Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.