035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke design eetkamerstoel Bogota

Landelijke design eetkamerstoel Bogota

Deze eetkamerstoel zou perfect staan bij u aan de eettafel. Klik hier voor alle informatie. Meer >>
v.a. €219, -, Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke design eetkamerstoel Bogota

De eetkamerstoel Bogota heeft een elegante look door de armleuningen die met een soepele bocht aflopen, een setje van dit model aan de eettafel zal een gezellige sfeer creëren. Dit is een multifunctionele eetkamerstoel die ook zeker gebruikt kan worden als bijzetstoel in de woonkamer of slaapkamer. Daarnaast zal deze stoel een positieve sfeer meegeven aan een horecaondernemingen, hotels en kantoren, met de juiste stof kunt u de stoel aanpassen aan de stijl die u huidige interieur al heeft.

Details landelijke design eetkamerstoel Bogota

Met de keuze uit 900 kleurentinten en 150 stofsoorten waaronder leatherlook, skai en velours stoffen kunt u de stijl van de stoel aanpassen naar wat u in gedachten had, ook voor de poten heeft u een ruime keus uit 5 verschillende kleuren beukenhout: zwart, ral wit, kersen, koloniaal en blank gelakt.

Afmetingen
Hoogte: 86 cm
Breedte: 59 cm
Lengte: 65 cm

De prijs van de eetkamerstoel Bogota is vanaf €219, -, *de prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd landelijke design eetkamerstoel Bogota

Al onze producten zijn van Nederlands fabricaat waardoor onze levertijd maar 6 tot 8 weken is, ook kunt u een spoedorder plaatsen tegen extra kosten waardoor de levertijd tot 4 weken zal zijn. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via de website of u kunt ons natuurlijk bellen op 035-7513098