035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke eetkamerbank Stone

Landelijke eetkamerbank Stone

Prachtige landelijke eetkamerbank! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees er hier alles over. Meer >>
v.a. €319,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerbank Stone

De landelijke eetkamerbank Stone heeft een speelse en warme uitstraling. Deze eetkamerbank geeft de ruimte waar u hem plaatst direct een extra warme sfeer. Eetkamerbanken zijn een slimme en speelse manier om multifunctioneel om te gaan met de ruimte in uw eet- of woonkamer. De eetkamerbank is in principe voor twee personen maar op drukke dagen kunt u er zeker nog iemand extra op kwijt!

Maar niet alleen bij u in uw woonruimte straalt deze eetkamerbank! Deze eetkamerbank is namelijk perfect te gebruiken voor in uw horeca zaak of anderen onderneming. Deze landelijke eetkamerbank is het perfecte meubelstuk voor uw horeca ondernemingen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

Details Landelijke eetkamerbank Stone

Deze landelijke eetkamerbank is in een groot assortiment van verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen! Benieuwd naar alle kleur mogelijkheden? Breng dan even een bezoek aan onze showroom of laat ons vrijblijvend een mooie selectie van stofstalen aan u toezenden.

De prijs is afhankelijk van de gekozen stof. De vanaf prijs bedraagt: € 319,-

Afmetingen:
Hoogte:             90 cm
Breedte:            48 cm
Zitdiepte:          44 cm
Zithoogte:         49 cm

Levertijd landelijke eetkamerbank Stone

De levertijd is gemiddeld 6 tot 8 weken. De levertijd kan verschillen in ver band met de voorraden. Wij vragen u contact met ons op te nemen over de specifieke levertijden. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te mailen: Info@bankstellen.nl Of u kunt ons natuurlijk gewoon even bellen. Dat kan op: 035-7513098