035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke eetkamerstoel met armleuning Tania

Landelijke eetkamerstoel met armleuning Tania

Deze landelijke eetkamerstoel is in vele variaties te verkrijgen. Bent u benieuwd welke? Of wilt u weten voor hoeveel deze stoel bij u thuis kan staan? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel met armleuning Tania

De landelijke eetkamerstoel Tania is voor de liefhebbers van landelijke meubels
Deze prachtige eetkamerstoel zit erg lekker, dit komt door haar middelharde zitting. De rugleuning loopt niet kaars recht, waardoor u een heerlijk zitgevoel heeft. De eetkamerstoelen hebben één van de beste zitvullingen. Zo komt de eetkamerstoel tot zijn recht aan de eetkamertafel.

Het eindresultaat zoals u ziet mag er wezen, een zeer elegante stoel die ook nog eens voor een geweldige prijs te verkrijgen is. Dit is weer een geweldig product uit ons assortiment. Eigenlijk hoort een stoel als deze bij iedereen thuis te staan. Dus bent u opzoek naar een hippe stoel, van een geweldige kwaliteit en een ongekend goedkope prijs.

Details landelijke eetkamerstoel met armleuning Tania

De landelijke eetkamerstoel Tania is verkrijgbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende soorten stof. Naast ons brede assortiment stoffen en kleuren heeft u keuze uit verschillende kleuren poten. Zo kunt u de juiste stof en kleur bij de juiste pootkleur combineren. Zo kunt u er voor zorgen dat u een uniek exemplaar in uw eetkamer heeft staan.

Afmetingen:
Totale hoogte: 91 cm
Zithoogte: 49 cm
Breedte: 60 cm
Totale diepte: 60 cm
Hoogte armleuning: 69 cm

Levertijd landelijke eetkamerstoel met armleuning Tania

De levertijd van de landelijke eetkamerstoel Tania is gemiddeld 6 tot 8 weken. De exacte levertijd is afhankelijk van de gekozen stof.
De eetkamerstoel is helaas niet bij ons in de showroom te bekijken. Echter de stof –en pootkleur mogelijkheden wel.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.