035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Landelijke eetkamerstoel met bies

Deze landelijke speelse eetkamerstoel heeft een zeer warme uitstraling. Lees er hier alles over. Meer >>
v.a. € 229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel met bies

Deze landelijke eetkamerstoel met bies heeft een luxe uitstraling door de contrasterende bies. Er zijn verschillende stoffen beschikbaar die u geheel zelf kunt bekijken in de showroom, of op kunt laten sturen. De eetkamerstoel Vasco is een pracht exemplaar voor in uw hotel en/of horecagelegenheid. U bied uw klanten comfort en klasse aan. De eetkamerstoelen zitten echt super lekker. Dit komt door haar wat zachtere maar toch stevige zitting. De rugleuning van de eetkamerstoelen lopen schuin af, waardoor u een comfortabel kunt zitten.

Landelijke eetkamerstoel met bies mogelijkheden

Hieronder kunt u de maten en de stofmogelijkheden bekijken. Elke stof kan online bekeken worden, online kan het wel zijn de stof er anders uitziet dan in het echt. Daarom is het belangrijk dat u de stoffen in de showroom bekijkt voor het maken van een beslissing. Hieronder staat ook onderverdeling tussen de afmetingen van de zitting en van de meubel.

Kenmerken Afmetingen zitting Afmetingen meubel
Totale hoogte 54 cm 90 cm
Totale breedte 48 cm 61 cm
Totale diepte 51 cm 75 cm

Pootmogelijkheden

Voor deze eetkamerstoel zijn er verschillende pootmogelijkheden. U heeft keuze uit de volgende kleuren en houtsoorten:

Beuken:
– Coloniaal
– Kersen
– Wit (ral 9010)
– Loogkleur
– Blank gelakt
– Onbewerkt

Eiken:
– Kiezel
– Zwart
– Coloniaal
– Smoked Oak
– Verweerd
– Lava
– Hadley
– White Wash Olie
– Wit gelakt
– Eiken E- 115
– Blank gelakt
– Onbewerk

Levertijd landelijke eetkamerstoel Vasco

De gemiddelde levertijd van de eetkamerstoelen, bedraagt 6 tot 8 weken. De eetkamerstoelen zijn niet uit voorraad bestelbaar. Wij zijn van een Nederlandse fabrikant voorzien, waardoor de levertijd gemiddeld sneller is dan andere meubelzaken. Wilt u de eetkamerstoel bezichtigen/ proefzitten, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.