035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke eetkamerstoel met knopen

Landelijke eetkamerstoel met knopen

Een schitterende landelijke eetkamerstoel met knopen. Ook deze stoel is verkrijgbaar in ons vele stoffen en kleuren. Benieuwd? Klik dan hier voor alle informatie. Meer >>
v.a. € 149,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel met knopen

De landelijke eetkamerstoel met knopen heeft een schitterende uitstraling. Dit komt door haar ronde rugleuning en knopen in de rug. De knopen geven een rustige uitstraling en toch een extra look. De eetkamerstoelen zijn een eye catcher voor in uw eetkamer. Deze eetkamerstoelen zijn gemaakt voor standaard maatlabel tafels. U zit dus niet te hoog en ook niet te laag. De eetkamerstoelen zijn uitvoerbaar met biezen. Dit geef wat meer body omtrent het meubelstuk.

Details landelijke eetkamerstoel met knopen

De landelijke eetkamerstoel met knopen is uitvoerbaar in meer dan 900 kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Naast keuze uit ons ruime assortiment stoffen en kleuren, heeft u ook keuze uit verschillende pootkleuren:

Beuken:
– Coloniaal
– Kersen
– Wit (ral 9010)
– Blank gelakt
– Onbewerkt

Eiken:
– Kiezel
– Zwart
– Coloniaal
– Smoked Oak
– Verweerd
– Lava
– Hadley
– White Wash Olie
– Wit gelakt
– Eiken E-115
– Blank gelakt
– Onbewerkt

Tevens kunt u de stoel opleuken met een schitterende contrasterende bies. Zo krijgt de eetkamerstoel een mooiere uitstraling. In de landlijke stijl behoort de eetkamerstoel zeker thuis. De hoge rugleuning en zacht zitvulling, zorgen voor een heerlijk zitcomfort.

Afmetingen:

Meubel
Hoogte:   100 cm
Breedte:    47 cm
Diepte:       66 cm

Zitting
Hoogte:     48 cm
Breedte:    47 cm
Diepte:       42 cm

Landelijke eetkamerstoel met knopen

De eetkamerstoel is leverbaar vanaf 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van uw stofkeuze en eventuele extra’s. De landelijke eetkamerstoel met knopen is uiteraard bij ons in de showroom te bezichtigen / proefzitten. Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH).
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.