035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke eetkamerstoel met wielen Bella

Landelijke eetkamerstoel met wielen Bella

Deze stoel kunt u zowel in de eetkamer als in de woonkamer gebruiken. Lees er hier alles over. Meer >>
v.a. € 319,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke eetkamerstoel met wielen Bella

Dit is de landelijke eetkamerstoel genaamd Bella, de landelijke eetkamerstoel met wielen is niet alleen een eetkamerstoel met een sierlijk uitluik ook is ze erg praktisch. Het grote voordeel zijn natuurlijk de wieltjes waarmee iedereen de stoel zonder enige moeite kan verplaatsen zodat het aanschuiven aan de eettafel of het neerzetten in de woonkamer als bijzetstoel zonder enige moeite gedaan kan worden.

Buiten het praktische deel wilt iedereen natuurlijk een eetkamerstoel die de eettafel opfleurt, die eigenschap heeft deze landelijke eetkamerstoel ook, ze heeft aflopende armleuningen die voor een sierlijke uitstraling zorgen. Wat ook meteen opvalt zijn de capitons in de rugleuning, daardoor krijgt ze een luxe tintje wat er goed staat bij een eetkamer.

Details landelijke eetkamerstoel met wielen Bella

Bella is leverbaar in 900 kleuren en 150 uiteenlopende stofsoorten waaronder leer, leatherlook, skai en velours stoffen waarmee u de eetkamerstoel kunt aanpassen naar de eetkamerstoel waar u altijd al van droomde. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een aantal stofstalen naar keuze aanvragen die binnen 48 uur thuis bij u zullen zijn. Ook bent u van harte welkom om een bezoek bij ons aan de showroom in Huizen ( Noord-Holland) te brengen om daar alle stoffen te bekijken.(*Een bezoek gebeurt altijd op afspraak)

Afmetingen:
Hoogte 96 cm
Breedte 59 cm
Lengte 69 cm

Deze eetkamerstoel is leverbaar vanaf € 319,-, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof

Levertijd landelijke eetkamerstoel met wielen Bella

De landelijke eetkamerstoel kunt u binnen 6 tot 8 weken thuis verwachten, u kunt ook tegen extra kosten een spoedorder aanvragen waarmee u de levertijd verkort tot 4 weken. Mocht u extra informatie willen of heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen via onze website. Of u kunt ons mailen Info@bankstellen.nl of u kunt ons natuurlijk bellen op 035-7513098