035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton

Houdt u van gecapitonneerde eetkamerstoelen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton

De landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton is een prachtige eetkamerstoel. De eetkamerstoel Brighton heeft knopen in de rugleuning en wordt ondersteund door 4 houten poten aan de onderkant. Naast het mooie aanblik van deze stoel zit deze stoel ook nog eens zeer comfortabel. De eetkamerstoel Brighton is dus van goede kwaliteit.

Details landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton

De eetkamerstoel Brighton is alleen verkrijgbaar in de onderstaande standaard afmetingen. De prijs van deze eetkamerstoel is €289,-.

Kenmerken Afmetingen
Totale hoogte 100 cm
Zithoogte 49 cm
Breedte 63 cm
Totale diepte 45 cm
Hoogte armleuning 63 cm

Voor het stofferen van uw stoel heeft u bij ons ook een ruim aanbod van stoffen om uit te kiezen. Wij hebben namelijk 150 verschillende soorten stoffen met nog eens 900 verschillende kleuren. Wilt u op uw gemak even alle stoffen bekijken? Klik dan op deze link om al onze stoffen rustig te bekijken. Als u zelf een mooie stof op het oog hebt om de stof mee te bekleden dan is dat ook mogelijk.

Levertijd landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Brighton

Bij het bestellen van een van onze stoelen moet u rekening houden met een gemiddelde levertijd van 6 tot 8 weken. Alleen als de stoel op voorraad is zouden wij deze direct kunnen leveren. Wilt u een keer langskomen bij ons in de showroom in Huizen? Dat is mogelijk. Maak dan van tevoren even een afspraak zodat wij er voor kunnen zorgen dat we genoeg tijd voor u hebben. U kunt ons bereiken op het nummer 035-7513098  of door een e-mail te sturen naar info@bankstyle.nl