035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige eetkamerstoel? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning.

Bent u op zoek naar een eetkamerstoel van goede kwaliteit? Zoek dan niet verder. De landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning is dan iets voor u. Deze stoel is stevig en zit ook zeer comfortabel. Ook heeft deze stoel knopen in de rugleuning. Dit zorgt ervoor dat deze stoel een stijlvolle uitstraling krijgt.

Details landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning

Het is bij de eetkamerstoel cambridge met armleuning niet mogelijk om op maat gemaakt te worden. De stoel is uitsluitend beschikbaar in de volgende standaard maten.

Kenmerken Afmetingen
Totale hoogte 102 cm
Zithoogte 50 cm
Breedte 52 cm
Totale diepte 45 cm
Hoogte armleuning 66 cm

Bij het bestellen van een stoel kunt u ook kiezen uit een van onze 150 verschillende stoffen met 900 kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit katoenen, linnen, polyester en wollen stoffen met of zonder patroon. Bent u benieuwd naar alle stoffen die wij u aan kunnen bieden? Klik dan hier om ons overzicht van stoffen te bekijken. 

Levertijd landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel cambridge met armleuning

Over het algemeen is de levertijd van onze stoelen tussen de 6 en 8 weken als wij de stoelen niet op voorraad hebben. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten of wilt u een afspraak maken om bij ons in de showroom langs te komen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 035-7513098. U kunt ons ook een e-mail sturen op info@bankstyle.nl.