035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge

Houdt u van gecapitonneerde eetkamerstoelen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge

Als u op zoek bent naar een mooie eetkamerstoel  voor bij u thuis dan hebben wij een stoel voor u. De landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge. Deze stoel is van uitstekende kwaliteit en is ideaal voor bij u in huis. Verder heeft deze stoel stijlvolle knopen in de rugleuning en een fijne zitting met genoeg stoffen om uit te kiezen.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge

Deze eetkamerstoel is alleen te krijgen in de standaard afmetingen. De afmetingen van de eetkamerstoel Cambridge worden weergegeven in de onderstaande tabel. De verkoopprijs van de eetkamerstoel Cambridge is €218,-

Kenmerken Afmetingen
Totale hoogte 104 cm
Zithoogte 50 cm
Breedte 40 cm
Totale diepte 45 cm

Bij het uitkiezen van de stoel heeft u bij ons ook de keuze uit een ruim aanbod van verschillende stoffen. Wij hebben namelijk 150 verschillende stoffen met 900 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen.  Bijvoorbeeld polyester, katoen, linnen en wollen stoffen met of zonder patroon. Als u wilt kijken welke stoffen u zou kunnen gebruiken voor het bekleden van uw meubels dan kunt u hier klikken voor het overzicht van stoffen. Hiernaast is het ook mogelijk om zelf een stof aan te leveren als daar bij u de voorkeur ligt.

Al onze stoelen worden gemaakt in een Nederlandse fabriek. Dit betekent dat de stoelen van Nederlandse top kwaliteit zijn. Hierdoor kunnen wij ook zorgen voor een snelle levering en goede service.

Levertijd gecapitonneerde eetkamerstoel Cambridge

De levertijd van onze stoelen varieert gemiddeld tussen de 6 en 8 weken. Heeft u verder nog vragen of wilt u een keer langskomen in de showroom? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer 035-7513098 of per e-mail op info@bankstyle.nl