035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Landelijke loveseat Sylvia

Landelijke loveseat Sylvia

Prachtige loveseat om heerlijk samen in weg te zakken. Kijk hier voor de mogelijkheden. Meer >>
v.a. € 795,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke loveseat Sylvia

Deze prachtige loveseat is heerlijk om met zijn tweetjes in weg te zakken voor de buis. De stoel heeft een uiterst comfortabele zitting en dit zorgt ervoor dat als u zit dat u niet meer op wilt staan. De nagels in de loveseat geven de stoel wat extra elegantie. De stoel heeft een zeer warme en sfeervolle uitstraling dit heeft effect op de ruimte waar u deze stoel plaatst.

Daarnaast is deze stoel in tot wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen te verkrijgen. Hierdoor weet u altijd zeker dat er een kleur en een stof tussen zit die u bevalt. U kunt de loveseat dan ook perfect aan laten sluiten op het interieur dat u wellicht al hanteert in uw woning.

Details Landelijke loveseat Sylvia

Deze stoel heeft een prachtige uitstraling door de nagels en de knopen in de rug. De klasse druipt er vanaf. Dit in combinatie met de ongekend goede kwaliteit en de scherpe prijs maken deze stoel tot een echt topproduct. Het feit dat u deze stoel naar eigen wens kunt laten samenstellen is dan nog niet eens meegenomen. Dus stop met zoeken naar de unieke stoel, want u kunt deze hier gewoon door ons laten fabriceren. Zo kunt u de stoel afwerken met biezen, contrasterend of in de zelfde kleur of met nagels (geen meerprijs). Tevens is het mogelijk om te kiezen uit 8 verschillende kleuren voor de pootjes.

1-zits fauteuil € 795,-     
Hoogte: 104 cm,            totale breedte: 87 cm
Totale diepte: 90 cm,   zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm,           arm dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm,    rug breedte: 67 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 52 cm

1,5-zits loveseat € 895,-           
Hoogte: 104 cm,             totale breedte: 112 cm
Totale diepte: 90 cm,     zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 55 cm,            arm  dikte: 17 cm
Dikte zitting: 20 cm,     rug breedte: 92 cm
Breedte zitting achter (tussen armen): 78 cm

Levertijd Landelijke loveseat Sylvia

Model Sylvia is doorgaans in 6-8 weken bestelbaar. Dit is overigens wel afhankelijk van de gekozen stof. Omdat deze stoel in zoveel stoffen te bestellen is, kunnen wij de levertijd pas communiceren nadat wij weten welke stof u heeft gekozen.
U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw fauteuil te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035-7513098.