035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

longchair bankstel

Longchair bankstel

Longchair bankstel in een hoekopstelling heeft vele extra mogelijkheden.Het staat erg mooi in uw huis of bedrijf. Super comfortabel zitting met een sierlijke uitstraling. U kunt extra zitplaatsen creëren op een relatief klein oppervlak, of u kunt er een juist een zitgedeelte mee afbakenen in een grote woonruimte of living. Door een bank in hoekopstelling krijgt uw interieur die knusse en huiselijke sfeer.

Een longchair is de ideale oplossing wanneer u lekker knus met z’n tweetjes onderuit wilt of juist met het hele gezin. Bij bankstellen.nl kunnen alle bankstellen voorzien worden van een chaise longue, u kunt dan zelf bepalen aan welke kant u de longchair wilt laten bevestigen.

Chaises Longues

Bij bankstellen.nl kunt  u uw unieke chaise longue op maat laten maken. Hierdoor kunt u uw chaise longue aanpassen aan uw woonsituatie en zal het bankstel altijd passen. Er zijn bij bankstellen.nl oneindig veel mogelijkheden qua kleuren en stoffen , maar u kunt bij ons ook de maatvoering van het rugvlak, de zitdiepte, de zitbreedte en de vulling van zitting zelf bepalen. Ook kunnen wij bijpassende loveseats, hoekbanken en fauteuils op maat leveren.

Kortom een scala aan mogelijkheden bij bankstellen.nl!