035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Longchair in Riviera Maison stijl

Longchair in Riviera Maison stijl

Een prachtige Ligbank in de Riviera Maison stijl! U wilt toch ook zo'n heerlijke ligbank hebben? Klik hier voor specificaties. . Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Longchair in Riviera Maison stijl Jasper

Wij van bankstellen bieden alle klanten al onze meubels op maat aan! Ook longchair Jasper dus! Deze extreem comfortabele lig bank is dus niet alleen heel erg comfortabel maar ook een prachtig aanzicht in bijvoorbeeld uw tv kamer. Deze luxueuze ligbank zorgt voor een complete, plezierige sfeer in uw huis.

Komt u thuis van een lange dag werken? Dan weten wij wat u als eerste gaat doen! Heerlijk languit ontspannen in de voor u op maat en naar uw smaak gemaakte lig bank. Ziet u dit zich al helemaal voor u? heerlijk urenlang genieten van het comfort

Details Longchair Jasper

Op zoek naar DE perfecte ligbank? bij ons gaat u vast en zeker slagen. Bij ons bent u er niet alleen zeker van dat de bank precies is zoals u het wilt, de maten, de kleuren, de soort stof. Maar ook over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken! Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen? neem gerust contact met ons op!

Levertijd Longchair Jasper

De levertijd verschilt per meubelstuk dit komt door een strekkende voorraad. Daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen en dan kunnen wij u meer vertellen! Ook als u vragen heeft met betrekking tot een van onze producten staat het u altijd vrij om contact met ons op te nemen.