035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Lounge stoel met gecapitonneerde rug Lancaster

Lounge stoel met gecapitonneerde rug Lancaster

Een gecapitonneerde ligbank brengt de luxe uitstraling weer tot leven in uw woonruimte. Benieuwd? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lounge stoel met gecapitonneerde rug Lancester

Wij fabriceren naast normale-, hoek- en U-banken nu ook de lounge stoel Lancaster op maat! Dit zijn bankstellen met een zeer luxe uitstraling en perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld uw tv-kamer. Als u opzoek bent naar iets unieks dan is dit precies wat u zoekt. Deze banken hebben namelijk een schitterende uitstraling en bepalen de complete sfeer binnen de ruimte waarin u deze banken plaatst. Het algehele aanzicht van de ruimte word hierdoor uitermate bijzonder!

Details Lounge stoel met gecapitonneerde rug Lancester

Zoals u van ons gewend bent kan alles volledig op maat. Dan hebben wij het natuurlijk over de afmetingen maar ook over de kleuren en stoffen. Zo hebben wij een meubelstoffen assortiment van 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Echt maatwerk dus. U weet zeker dat het bankstel altijd in de door u gewenste kleur en stof te verkrijgen is bij ons! Kiest u voor een velours ligbank? Of gaat u liever voor een ligbank in een Linnen katoen stof?

Leveringstijd Lounge stoel met gecapitonneerde rug Lancester

Helaas verschilt het per meubelstuk hoe lang het duurt om het te maken dus daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen voor meer informatie of eventuele vragen! Mocht u anderen vragen hebben of wenst u stofstalen te ontvangen? Neem ook dan even contact met ons op.