035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Lounge stoel met knopen Chintz

Lounge stoel met knopen Chintz

Een prachtige ligbank met knopen. Deze bank heeft een schitterende uitstraling! U wilt deze bank toch ook in uw woning hebben staan?  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lounge stoel met knopen Chintz

Wij fabriceren naast normale-, hoek- en U-banken nu ook de lounge stoel Chintz op maat! Dit zijn bankstellen met een zeer luxe uitstraling en perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld uw tv-kamer. Als u opzoek bent naar iets unieks dan is dit precies wat u zoekt. Deze luxe lounge stoelen hebben namelijk een schitterende uitstraling en bepalen de complete sfeer binnen de ruimte waarin u deze banken plaatst. Het algehele aanzicht van de ruimte word hierdoor uitermate bijzonder!

Maar naast het feit dat deze Bioscoopbank op maat er schitterend uitziet bied deze u nog meerdere voordelen. Zo is dit bankstel ook nog eens van een ongekende kwaliteit en ook dit is natuurlijk zeer belangrijk bij het maken van uw keuze! De bank bied u uitstraling en kwaliteit! Daar bovenop is deze bioscoopbank ook nog eens ontzettend comfortabel.

Details Lounge stoel met knopen Chintz

Zoals u van ons gewend bent kan alles volledig op maat. Dan hebben wij het natuurlijk over de afmetingen maar ook over de kleuren en stoffen. Zo hebben wij een meubelstoffen assortiment van 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Echt maatwerk dus. U weet zeker dat het bankstel altijd in de door u gewenste kleur en stof te verkrijgen is bij ons! Kiest u voor een velours ligbank? Of gaat u liever voor een ligbank in een Linnen katoen stof? Het kan allemaal bij ons!

Levertijd Lounge stoel met knopen Chintz

De levertijd verschilt per meubelstuk dus daarom adviseren wij u om contact op te nemen met ons zodat wij u verder kunnen informeren en eventuele vragen kunnen beantwoorden