035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Lounge stoel met knopen in landelijke stijl Wing

Lounge stoel met knopen in landelijke stijl Wing

Prachtige landelijke lounge stoel met knopen in verschillende kleuren te verkrijgen. Klik hier om deze te bekijken. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lounge stoel met knopen in landelijke stijl wing

Wij fabriceren naast normale-, hoek- en U-banken nu ook de lounge stoel wing op maat! Dit zijn bankstellen met een zeer luxe uitstraling en perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld uw tv-kamer. Als u opzoek bent naar iets unieks dan is dit precies wat u zoekt. Deze banken hebben namelijk een schitterende uitstraling en bepalen de complete sfeer binnen de ruimte waarin u deze banken plaatst. Het algehele aanzicht van de ruimte word hierdoor uitermate bijzonder!

Maar naast het feit dat deze lounge stoel wing er schitterend uitziet bied deze u nog meerdere voordelen. Zo is dit bankstel ook nog eens van een ongekende kwaliteit en ook dit is natuurlijk zeer belangrijk bij het maken van uw keuze! De bank bied u uitstraling en kwaliteit! Daar bovenop is deze bioscoopbank ook nog eens ontzettend comfortabel. Ziet u uzelf hier al op liggen?

Details Lounge stoel met knopen in landelijke stijl wing

Deze stoel heeft een zeer sprekende en sfeervolle uitstraling en afhankelijk van de door gekozen kleur kan dit gevoel natuurlijk nog versterkt worden. Zo hebben wij een meubelstoffen assortiment van 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende meubelstoffen! Echt maatwerk dus. U weet zeker dat het bankstel altijd in de door u gewenste kleur en stof te verkrijgen is bij ons! Kiest u voor een velours ligbank? Of gaat u liever voor een ligbank in een Linnen katoen stof? Het kan allemaal bij Bankstellen.nl

Benieuwd in welke kleuren deze stoel te verkrijgen is? Klik dan hier.

Leveringstijd Lounge stoel met knopen in landelijke stijl wing

De levertijd van de meubels verschilt per meubel dus daarom adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor informatie of voor eventuele vragen!