035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
loungebank op maat

loungebank op maat

Opzoek naar een loungebank op maat. Zoek dan niet verder. Kijk verder voor alle mogelijkheden.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

loungebank op maat

Bent u opzoek naar een bank waarbij u ook op een deel lekker onderuit gezakt kan zitten als u bijvoorbeeld lekker film wilt kijken. Dan is deze loungebank op maat echt wat voor u. U heeft dan een deel om te gaan zitten en een deel om wat uitgebreider te gaan zitten. Dan is deze bank met een strakke look echt wat voor u.

Dit prachtige bankstel is verkrijgbaar in meer dan 900 verschillende kleuren. Dit strakke design Bankstel oogt groot en zal met de juiste kleur een eye-catcher in uw interieur worden. Het unieke aan deze bank is dat deze volledig op maat te vervaardigen is. U bepaalt zelf de breedte en de diepte van de bank en ook de breedte van de leuning. Dit bankstel is een klassiek gevormd bankstel in strakke stijl.

Details loungebank op maat

De vorm van deze bank ziet er strak uit en zal met de juiste stoffering en accessoires dat beetje extra sfeer en karakter geven in uw woonomgeving wat u nodig heeft. Zo kunt u kiezen of u biezen wilt? Of wilt u uw bank gecapitonneerd hebben? Dat is geen probleem. Bij www.bankstellen.nl is eigenlijk alles mogelijk!

En u heeft ook nog eens een ruime keuze uit kleuren en stoffen. U heeft namelijk een keuze uit 900 verschillende kleuren en circa zo’n 150 verschillende stoffen. genoeg keuze dus.

Loungebank op maat binnen 4 weken in huis?

Dat kan, want uw loungebank wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of mail naar: info@bankstellen.nl