035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Loungebank op maat

Loungebank op maat

Loungebank op maat U ben opzoek naar een plek om na het werken of de hele dag weg zij in te ploffen. Maar u kunt nergens de juiste loungebank vinden die u zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! creëer hier uw Loungebank op ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Loungebank op maat

U ben opzoek naar een plek om na het werken of de hele dag weg zij in te ploffen. Maar u kunt nergens de juiste loungebank vinden die u zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
creëer hier uw Loungebank op maat.
Bij ons kunt u alles volledig op maat laten maken en volledig naar uw eigen wens aanpassen. Wij hebben een mooi breed assortiment met ruim 300 soorten stoffen en meer dan 900 kleuren.

Loungebank op maat

Onze producten worden hier in Nederland gemaakt. Je hoort tegenwoordig steeds vaker dat de wat grotere bedrijven hun producten in het buitenland worden gemaakt. Namelijk in het oosten van Europa, dit omdat dat de lage lonen landen zijn.

Omdat wij onze producten niet daar maar hier in Nederland laten maken kunnen wij een hogere kwaliteit en een snelle levering garanderen!
Wij krijgen uitzonderlijk veel positieve reacties op de kwaliteit van de stof. Gemiddeld is de standaard levering tussen de 6 en 8 weken, u kunt ook voor een spoed levering kiezen en dan is het een levertijd van 5 tot 6 weken.

Loungebank op maat

U kunt nog geen goed beeld vormen? geen probleem. u kunt gerust langs komen in onze showroom.
Wij zitten gevestigd in Huizen N-H.
De bezichtigingen gaan alleen op afspraak. u kunt telefonisch en digitaal via de mail contact met ons opzoeken.

U heeft al een bank in gedachten maar nog geen bepaalde stof? U kunt gratis stofstalen aanvragen zodat u meer een idee kan krijgen of de stof matcht bij het huis. En of u zelf de stof en de kleur mooi vind natuurlijk.

Contact gegevens:
Email: info@bankstellen.nl
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695

Adres gegevens:
Bankstyle
Havenstraat 46
1271 AG Huizen