035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Loveseat en bankstel

Loveseat en bankstel

De loveseat. Een fauteuil voor 2!

De naam loveseat zegt het al, de stoel van de liefde!
Een loveseat is een fauteuil waar je lekker warm, knus en romantisch met z’n tweeën op kunt zitten. Ook in je eentje is het genieten op een loveseat, door de ruime en royale zitting. Een loveseat is een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Niet alleen oogt het ontwerp van de stoel erg aantrekkelijk, zodat uw kamer een zeer uitnodigend uiterlijk krijgt, maar het is ook een heerlijke plaats om even samen te knuffelen.

De vorm van een loveseat is op zich al stijlvol, maar u kunt er nu zelf nog een schepje bovenop doen. Bij bankstellen.nl heeft u de mogelijkheid om een loveseat te stofferen met een keus uit meer dan 500 verschillende kleuren en stoffen.

Bij bankstellen.nl kunt  u uw unieke loveseat op maat laten maken. Hierdoor kunt u uw loveseat aanpassen aan uw woonsituatie en zal het bankstel altijd passen. Er zijn bij bankstellen.nl oneindig veel mogelijkheden qua kleuren en stoffen , maar u kunt bij ons ook de maatvoering van het rugvlak, de zitdiepte, de zitbreedte en de vulling van zitting zelf bepalen. Ook kunnen wij bijpassende longchairs, hoekbanken en fauteuils op maat leveren.

Vraag vrijblijvende informatie aan dan zult u zien dat wij uw, eventueel op maat gemaakte, loveseat voor een correcte prijs kunnen leveren!  Ieder bankstel uit ons assortiment is leverbaar in Loveseat formaat. Maak een keuze uit een van onze prachtige modellen en vraag naar de mogelijkheden!

Heeft u nog vragen, wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om een van onze bankstellen en hockers of loveseats te komen bekijken? Geen probleem!

Bel naar: 035 – 75 13 098 of  06-811 44 695 (ma-zat 8-22)