035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe barstoel in skai stof

Deze prachtige design barstoelen behoren tot het luxe segment van onze collectie. Lees er hier alles over. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe design barstoel in skai stof Bram

Dit is nou een product waarvan wij echt ontzettend trots zijn om het aan te kunnen bieden. U zult niet zo snel ergens anders een dergelijke barstoel kunnen vinden. Mocht dit toch het geval zijn dat weten wij bijna zeker dat die nergens zo scherp geprijsd is als bij ons. Wij willen u altijd het beste product voor de laagste prijs bieden en daar zijn wij met deze barstoel dan ook zeker in geslaagd.

Deze barstoelen zijn op maat te vervaardigen en dat betekent dat u zelf vele keuzes kunt maken op het gebied van kleuren, stoffen en zelfs maten. Dit zorgt ervoor dat de stoel altijd voldoet aan uw specifieke eisen. Uw wens is ons bevel. Wij fabriceren de stoel exact zoals u dat graag wilt zien. Hierdoor is het ook goed mogelijk om uw stoel naadloos aan te laten sluiten op het interieur dat u al in uw woning hanteert.

Details Luxe barstoel

Deze prachtige barstoel kunt u gewoon niet aan u voorbij laten gaan. Deze barstoel is in het bezit van alle top eigenschappen die een barstoel nodig heeft: Kwaliteit, uitstraling en een zeer scherpe prijs. Dus twijfel niet langer en neem contact met ons om te kijken welke mogelijkheden u allemaal heeft.

andgreep in de rug €15
Chrome voetlat €20
Capitons in de rug €25
80 cm zithoogte standaard anders € 20,- meerprijs

Model v.a. Prijs
Zonder knopen / armleuningen € 299,-
Zonder knopen, met armleuningen € 329,-
met knopen, zonder armleuningen € 339,-
met knopen, met armleuningen € 349,-

Luxe barstoel binnen 4 weken in huis?

Dat kan ! Want deze luxe barstoel, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098