035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Anita

Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Anita

Deze gecapitonneerde eetkamerstoel voegt een nieuwe dimensie toe aan uw eetkamer. Lees er hier alles over. Meer >>
v.a. € 279,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Anita

Maak kennis met Anita, een prachtige luxe eetkamerstoel van hoge kwaliteit. De eetkamerstoel heeft een royale hoeveelheid capitons in de rugleuning wat voor een luxe uitstraling zorgt, ook de armleuningen zorgen voor een extra luxe tintje.

Al met al is dit een eetkamerstoel die iedereen wel in ze huis zou willen hebben maar natuurlijk is niet alleen het uiterlijk belangrijk, wat nog belangrijker is bij een eetkamerstoel is het zitcomfort. Zitcomfort is iets dat deze ook zeker heeft, een lekker zacht en comfortabel zitkussen waarop je in de avond nog heerlijk op kunt zitten nakletsen na het avondeten.

Details luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Anita

Wilt u een eigen draai aan de eetkamerstoel geven dan kan dat ook, wij hebben 900 kleuren en 150 stofsoorten waar u uit kunt kiezen. Dat niet alleen, ook heeft u de keuze uit 5 verschillende pootkleuren, u kunt kiezen uit zwart, ral wit, kersen, koloniaal en blank gelakt.

Afmetingen

Hoogte: 94 cm
Lengte: 69 cm
Breedte 59 cm

De eetkamerstoel is leverbaar vanaf € 279,-, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof.

Levertijd luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Anita

U kunt deze eetkamerstoel al binnen 6 tot 8 weken in huis hebben, wij kunnen zo een snelle levertijd aanbieden omdat al onze producten van Nederlandse fabricaat zijn.
Mocht u vragen of meer informatie willen dan kunt u via de website contact opnemen of ons telefonisch bereiken op: 035-7513098