035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel

Luxe eetkamerstoel gecapitonneerd in strakke design. Verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren uit 150 uit een lopende stoffen. Volledig op maat verkrijgbaar. Meer >>
v.a. €299,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Bram

Deze prachtige eetkamerstoel behoort tot de top van ons assortiment. Het is een oogstrelend ontwerp en dat geeft deze stoel dan ook zijn echte klasse. Deze stoel kan op maat gefabriceerd worden en dat betekent o.a. dat u zelf volledig de kleur en de stof kunt bepalen. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw stoel altijd een uniek exemplaar is. Dit is voor u natuurlijk erg plezierig aangezien u de stoel perfect kunt aan laten sluiten op het interieur dat u al hanteert in uw woning.

De kwaliteit van deze stoel is ongekend goed. Hierdoor kunt u dan ook jarenlang gebruik maken van deze stoel. Kwaliteit is natuurlijk ontzettend belangrijk. Maar het vinden van een combinatie tussen de beste kwaliteit en de scherpste prijs is altijd lastig. Gelukkig hebben wij dit product nu voor u gevonden. Dus wacht niet langer. Een betere deal dan dit zult u niet vinden.

Details Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Bram

De zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel kunt u staken, u heeft hem namelijk hier gevonden. Deze eetkamerstoel heeft de uitstraling, de kwaliteit en natuurlijk de mooie prijs van een echt top meubelstuk. Dus neem snel contact op en vraag een offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden die u allemaal bij deze eetkamerstoel heeft.

De Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel Bram binnen 4 weken in huis?

Dat kan, want uw bank wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw landelijke meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035-7513098 Of mail naar Info@bankstellen.nl