035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe landelijke eetkamerbank

Luxe landelijke eetkamerbank

Deze luxe eetkamerbank is een meubelstuk van ongekende kwaliteit en heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. Lees hier meer. Meer >>
v.a. € 699,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe landelijke eetkamerbank Delano

De luxe landelijke eetkamerbank is een prachtig staaltje ambachtelijk werk. U ziet de passie van de meubelmaker er afstralen. De kwaliteit van deze eetkamerbank staat buiten kuif. De bank is gebouwd op een uiterst stevig frame. Hierdoor kan de bank jarenlang mee. Daarnaast is deze luxe eetkamerbank niet alleen in het bezit van goede kwaliteit maar heeft de bank ook oogstrelend design. Dit is nou een echte blikvanger. De ruimte waar u deze bank plaatst zal meteen oplichten.

Het is een eetkamerbank waar u heerlijk aan kunt dineren met uw gezin. Daarnaast kunt u ook gezellig een avondje borrelen met familie of vrienden. Op een drukke dag kunt u de bank zelfs gewoon bij het overige zitmeubilair plaatsen. Dit maakt deze eetkamerbank multifunctioneel waardoor u er op elk gegeven moment van kunt genieten.

Details Luxe landelijke eetkamerbank

(*de prijs is een vanaf prijs, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Deze luxe eetkamerbank is verkrijgbaar in 150 verschillende stoffen en tot wel 900 verschillende kleuren. Hierdoor kunt u de bank exact naar uw wens laten fabriceren. De bank is voorzien van 21 knopen in de rug van de bank. Dit geeft de eetkamerbank een zeer elegante uitstraling. De nagels aan de onderkant van de eetkamerbank kunt u dan ook zien als de befaamde kers op de taart.

Afmetingen:
Breedte: 118 cm
Diepte: 72 cm
Hoogte: 84 cm

Zitdiepte: 49 cm
Zithoogte: 40 cm

Levertijd Luxe landelijke eetkamerbank

De levertijd van de luxe landelijke eetkamerbank, bedraagt circa 6 tot 8 weken.
Wenst u meer informatie te ontvangen over de eetkamerbank, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, onder: 035-7513098