035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe landelijke wingchair

Deze luxe landelijke wingchair is voor een zeer scherpe prijs te bestellen. Dit laat u toch ook niet aan u voorbij gaan? Meer >>
v.a. € 229,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe landelijke wingchair

Deze luxe landelijke wingchair is echt iets voor u. Deze schitterende stoel hoort toch ook bij u in de eetkamer te stralen? Het zal u niks verbazen dat ook bij deze stoelen u helemaal vrij bent om uw eigen stof te kiezen. Hierdoor kunt u deze stoelen prachtige laten aansluiten op het interieur dat u al hanteert in uw woning dit zorgt voor een naadloze aansluiting en is dan ook perfect voor mensen die hun woning nieuw leven in willen blazen zonder dat zij hierdoor de stijl van het interieur veranderen.

Naast dat het fijn voor u is dat de stoel in vele verschillende stoffen te verkrijgen is, bent u helemaal blij als u hoort dat wij deze stoel voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Hieronder vind u meer over de uiterst scherpe prijs en anderen details van dit prachtige meubelstuk.

Details Luxe landelijke wingchair:

U kunt deze geweldige wingchair al vanaf €229,- kopen al is de prijs wel afhankelijk van de door u gekozen stof. Zo heeft u voor deze prijs de keuze uit de volgende stoffen en kleuren:
– Stonewashed Zand             – Old Leatherlook Kiezel
– Stonewashed Muis             – Old Leatherlook Antraciet
– Stonewashed Jeans            – Velours Leem
– Velours Dolfijn                    – Velours Cappucionno
– Velours Espresso                – Velours Petrol
– Velours Roest

Ook is het mogelijk om uw eigen stof voor deze stoel te kiezen. Uiteraard hebben wij deze stoffen in ons assortiment. Kiest u hiervoor dan heeft u de keuze uit tot wel 900 kleuren en 150 verschillende stoffen. Bij het uitzoeken van een standaard stof uit ons assortiment zou de stoel vanaf €299,- te verkrijgen zijn.

Afmetingen:
Breedte:                  56 cm
Breedte zitvlak:     52 cm
Hoogte:                   99 cm
Diepte:                    60 cm

Levertijd Luxe landelijke wingchair:

Deze stoelen kunnen wij met de door u gekozen stof al binnen 6 tot 8 weken leveren. Dit is voor maatwerk producten aanzienlijk snel en voor u als klant dus ook erg plezierig. Wij proberen uw producten altijd zo snel mogelijk te leveren zodat u er meteen van kunt genieten! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank, stoel of hocker te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035-7513098.