035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussen Devin

Luxe Sierkussen Devin

Heeft u interesse in luxe sierkussens? Klik dan hier om het luxe sierkussen Devin te bekijken. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussen Devin

Sierkussens zijn ideaal om uw meubels wat extra stijl te geven. Daarom kunnen wij u een ruim aanbod van sierkussens aanbieden. Een van al deze prachtige sierkussens is het luxe sierkussen Devin. Dit sierkussen voelt fijn aan en heeft kleine patronen over het hele kussen. Er zijn twee kleuren waarin dit schitterende sierkussen beschikbaar is. Dit zijn de kleuren Copper en Olive. 

Luxe Sierkussen Devin

De sierkussens die bij ons verkrijgbaar zijn kunnen wij meestal leveren binnen korte termijn. Dit is mogelijk omdat de sierkussens in verschillende lokale ateliers in Nederland geproduceerd worden. Bij het maken van de sierkussen wordt alleen gewerkt met grondstoffen van hoge kwaliteit en worden de vullingen van hoge kwaliteit dons geproduceerd met milieuvriendelijke technieken.

Dit sierkussen is beschikbaar in één standaard maat.

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €49,00

Luxe Sierkussen Devin

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u vragen of onduidelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 035-7513098. U kunt natuurlijk ook gewoon onderstaand formulier invullen voor een spoedige reactie.