035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussen Ebbe

Luxe Sierkussen Ebbe

Bent u benieuwd naar dit schitterende sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussen Ebbe

Wij hebben een verschillende luxe sierkussens met patronen beschikbaar die wij u kunnen aanbieden. Het luxe sierkussen Ebbe is een van deze sierkussens. Dit sierkussen is bedekt met kleine rechthoekige patronen die het kussen een zeer luxueuze uitstraling geven. Bij het bestellen van dit sierkussen kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren Het sierkussen Ebbe is verkrijgbaar in de kleuren Cerise, Mustard en Petrol.

Luxe Sierkussen Ebbe

De sierkussens die wij leveren zijn allemaal geproduceerd in Nederland. Wij kunnen er hierdoor voor zorgen dat wij de kussens snel kunnen leveren. De sierkussens worden handgemaakt in verschillende ateliers in Nederland met grondstoffen van uitstekende kwaliteit. Ook worden de kussens met milieuvriendelijke technieken geproduceerd. Het sierkussen Ebbe is verkrijgbaar in een twee maten waar verschillende prijzen voor gelden.

Afmetingen Prijs
30 x 45 cm €69,95
50 x 50 cm €89,00

Luxe Sierkussen Ebbe

Heeft u na het bekijken van de kussens nog vragen voor ons? Laat het ons dan weten. Wij zijn te bereiken op het nummer 035-7513098. U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.