035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe sierkussen Kim in diverse kleuren

Wilt u meer weten over dit luxe sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe sierkussen Kim in diverse kleuren

Het luxe sierkussen Kim is een prachtig sierkussen met mooie stijlvolle patronen. Dit sierkussen heeft meerdere verticale strepen met verschillende patronen tussen de strepen door. Het kussen is te verkrijgen in 10 verschillende kleuren waarbij elke kleur een ander patroon heeft. De kleuren van dit kussen zijn Aubergine Dark Green, Black, Burned Orange, Dark mint, Emerald, Indigo, Mustard, Olive, Petrol en Red. 

Luxe sierkussen Kim in diverse kleuren

Wij kunnen u deze sierkussens met een snelle levertijd aanbieden. Onze sierkussens worden namelijk geproduceerd in Nederland. Ook kunnen wij u garanderen dat de kussens van uitstekende kwaliteit zijn. Er wordt alleen gewerkt met grondstoffen van hoge kwaliteit en de kussens worden in ateliers handgemaakt. Alle uitvoeringen van het sierkussen Kim worden gemaakt in één vooraf bepaalde maat.

Afmetingen Prijs
40 x 60 cm €75,00

Luxe sierkussen Kim in diverse kleuren

Heeft u nog vragen of wilt u bij ons in de showroom langskomen? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035-7513098. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl voor een tijdige reactie.