035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussen Sansone

Luxe Sierkussen Sansone

Wilt u meer weten over dit schitterende sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie over dit kussen. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussen Sansone

Bent u op zoek naar een mooi sierkussen om uw woonkamer meer stijl te geven. Dan nodigen wij u uit om naar het luxe sierkussen Sansone te kijken. Dit sierkussen is zeker een aanwinst voor uw interieur. Dit sierkussen heeft namelijk gouden kleuren met kleine patronen in de stof verwerkt. Dit zorgt ervoor dat het kussen gaat stralen in huis. 

Luxe Sierkussen Sansone

Wij kunnen dit sierkussen binnen korte tijd aan u leveren. Dit is te danken aan de lokale productie in Nederland en de doordat de kussens vaak op voorraad leverbaar zijn. Ook kunnen wij u goede kwaliteit sierkussens bieden doordat de kussens met de hand gemaakt worden en alleen grondstoffen gebruikt worden van hoge kwaliteit. Dit sierkussen is leverbaar in twee verschillende maten met ieder een eigen prijs. 

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €99,95
60 x 60 cm €109,95

Luxe Sierkussen Sansone

Als u nog vragen heeft over een van onze producten of diensten dan horen wij dit graag van u. Wij zijn te bereiken per telefoon en per e-mail. Voor contact via de telefoon kunt u bellen met het nummer 035-7513098. Als u ons per e-mail wilt benaderen dan kan dat op info@bankstyle.nl. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen. Als u dan van tevoren een afspraak maakt dan zorgen wij dat we u te woord kunnen staan.