035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussen Trind met patroon

Luxe Sierkussen Trind met patroon

Bent u benieuwd naar dit sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussen Trind met patroon

Houdt u van mooie sierkussens met kleine patronen? Neem dan een kijkje naar het luxe sierkussen Trind met patroon. Dit sierkussen is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren die beide over kleine driehoekige patronen beschikken. Dit geeft deze kussens een prachtige uitstraling bij u in huis. Doordat dit sierkussen ook niet te opvallende kleuren heeft past het ook goed bij bijna alle kleuren en soorten meubels.

Luxe Sierkussen Trind met patroon

U kunt dit sierkussen bestellen in drie verschillende maten en u kunt kiezen uit twee verschillende kleuren. Alleen de maat van het kussen heeft invloed op de prijs. De afmetingen en prijzen staan vermeld in de tabel hieronder.

Afmetingen Prijs
30 x 45 cm € 49,95
45 x 45 cm € 59,95
40 x 60 cm € 69,95

Vaak zijn de sierkussens die wij beschikbaar hebben uit voorraad leverbaar. Ook worden de kussens handgemaakt in Nederland. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij u de kussens kunnen aanbieden met een korte levertijd. 

Luxe Sierkussen Trind met patroon

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog een paar vragen voor ons? Laat het ons dan even weten, zodat wij u weer kunnen helpen. U kunt ons per telefoon bereiken op het nummer 035-75-13-098. Daarnaast kunt u voor een snelle reactie ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl