035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussens Adrina

Luxe Sierkussens Adrina

Benieuwd naar de Luxe Sierkussens Adrina? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussens Adrina

Bij elke bank past uiteraard mooie gevulde kussens! Bent u op zoek naar kussens met een Olive of Petrol kleur? Dan is de Luxe Sierkussens Adrina de juiste keus! De kussens geven een prachtige warme uitstraling in uw woonkamer.

Luxe Sierkussens Adrina

De kussen zijn allemaal exclusief ontworpen voor Bankstellen en zijn handgemaakt in Nederland. Onze kussens zijn van hoge kwaliteit.Wij gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaiteit en bieden kwalitatief hoogwaardige producten.De Luxe Sierkussens Adrina heeft een heerlijke zachte stof en geeft een warme uitstraling.

Door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken worden de kussens geproduceerd. De vullingen van onze kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit gemaakt en werken wij met betrouwbare leveranciers.

Afmetingen                         Prijs

40×60 cm                                 € 79,-

50×50 cm                                 € 89,-

60×60 cm                                 € 109,-

Luxe Sierkussens Adrina

De kussens zijn bij Bankstellen van modern tot landelijk en hebben wij snelle levertijden. Vaak zijn de kussens zelfs uit voorraad leverbaar!

Mocht u nog meer informatie willen weten of vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op 035-7513098, ook via de website kunt u contact met ons opnemen.