035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe Sierkussens Albina

Luxe Sierkussens Albina

Op zoek naar sierkussens met een prachtige uitstraling? Klik hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe Sierkussens Albina

Houdt u ook van sierkussens met een prachtig design? Dan is de Luxe Sierkussens Albina precies wat u zoekt! De sierkussens geven een warme uitstraling bij uw interieur!

Luxe Sierkussens Albina

De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Bankstellen gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen!

Wij werken met betrouwbare leveranciers en worden en enkel grondstoffen van hoge kwaliteit gebruikt. Uiteraard bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten. De vullingen van onze kussen zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons geproduceerd. Dit word geproduceerd door midden van moderne en milieuvriendelijke technieken. Onderaan vind u de afmetingen en prijs van de Luxe Sierkussens Albina.

Afmetingen                Prijs

45×45 cm                        € 69

40×60 cm                       € 79

60×60 cm                       € 99

Luxe Sierkussens Albina

De kussens zijn bij Bankstellen van modern tot landelijk en hebben wij snelle levertijden. Vaak zijn de kussens zelfs uit voorraad leverbaar!

Mocht u nog meer informatie willen weten of vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op 035-7513098, ook via de website kunt u contact met ons opnemen.