035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Luxe tafelbank op maat in meer dan 1.000 kleuren

Luxe tafelbank op maat in meer dan 1.000 kleuren

Deze luxe eetkamerbank is in verschillende maten, stoffen en kleuren te verkrijgen! Kom snel kijken naar dit prachtige meubelstuk. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe tafelbank bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

U wilt een mooie luxe tafelbank op maat in huis halen maar wilt natuurlijk ook niet iets dat iedereen al thuis heeft staan? Dan is de Luxe tafelbank op maat precies het geen waar u naar opzoek bent. Deze schitterende eetkamerbank is verkrijgbaar in vele stoffen waaronder velours, skai maar ook Linnen-katoen, polyester of lederlook. U kunt in totaal kiezen uit meer dan 1.000 kleuren.

Hierdoor kunt u de uitstraling van de eetkamerbank makkelijk bepalen of aanpassen, zo kunt u de eetkamerbank prima in een Landelijke inrichting plaatsen in combinatie met een mooie Linnen-katoen stof. Heeft u een strakker of modernere inrichting? Kiest u dan voor een velours of skai stof om er een modernere twist aan te geven.

Over de kwaliteit hoeft u zicht geen zorgen te maken bij deze luxe tafelbank op maat. De eetkamerbank komt namelijk van Nederlandse bodem direct vanuit de fabriek. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit altijd garanderen en weet u zeker dat u er jarenlang plezier aan kunt beleven.

Details Luxe eettafel bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

De eetkamerbank word op maat voor u gemaakt u kunt dus zelf uw breedte bepalen. Daarnaast kunt u kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en vele stofsoorten. Voor ieder wat wils dus. U kunt de uitstraling van de eetkamerbank zelf nog een mooie twist meegeven door uw persoonlijke stofkeuze en de opties waar u wel/niet voor zal kiezen. Komt u snel bij ons in de showroom eens kijken naar alle mogelijkheden?

Levertijd Luxe eettafel bank op maat Lips in meer dan 1.000 kleuren

De gemiddelde levertijd van de luxe eettafel bank op maat Lips bedraagt zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. U kunt er ook voor kiezen om een spoedbestelling op te laten nemen in uw offerte. Dan kunnen wij de eetkamerbank na 4 weken leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen of wenst u een keer een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neemt u dan vooral even contact met ons op! U kunt ervoor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u ervoor kiezen ons te bellen op: 035-7513098