035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe Vloerkleden op maat in vele kleuren

Schitterende vloerkleden op maat in vele kleuren en op de centimeter nauwkeurig. Kijk snel hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe vloerkleden op maat

Bent u opzoek naar luxe vloerkleden op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fabriceren schitterende vloerkleden op maat in allerlei varianten. U kunt bij ons op de centimeter nauwkeurig uw vloerkleed op maat laten maken uit een van onze vloerkleed series. De vloerkleden sluiten naadloos aan op een wat luxer interieur, schitterend te combineren met bijv. een velours bankstel. Bij een velours bankstel past perfect een viscose vloerkleed.

De combinatie van een luxe inrichting te samen met een luxe hoogpolig vloerkleed zal uw interieur laten stralen! Dus kom een keer langs bij ons in de showroom om de mogelijkheden door te nemen. U wilt toch ook dat uw interieur er schitterend en perfect uitziet? Dat kunt u realiseren met de maatwerk vloerkleden uit onze collectie en onze andere maatwerk meubelstukken. 

Details en prijzen Luxe vloerkleden op maat

Wij helpen u graag met het samenstellen van de ultieme (woon)kamer. Wij maken zelf ook bankstellen en ander meubilair op maat in meer dan 1.000 kleuren. Op deze manier kunt u uw inrichting op het gebied van meubilair en uw vloerkleed op maat helemaal op elkaar afstemmen qua kleur en qua stijl.

Uiteraard hebben wij verschillende kwaliteiten en mogelijkheden bij onze vloerkleden. Wij hebben vele verschillende stijlen, kwaliteiten, kleuren en soorten vloerkleden. Binnen elke stijl hebben wij wel een vloerkleed dat daarbij past. Veel van deze vloerkleden kunnen wij vervolgens helemaal op maat voor u fabriceren. 

Prijzen:
Zoals u zult begrijpen zijn de prijzen van de vloerkleden erg afhankelijk van de door u gekozen maten, kwaliteiten etc. Bent u benieuwd naar een indicatieve prijs? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen hierover. U kunt het onderstaande contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken via: 035-7513098.

Luxe vloerkleden op maat bezichtigen.

Logischerwijs bent u natuurlijk benieuwd naar wat wij u kunnen bieden op het gebied van vloerkleden. Hieronder hebben wij een aantal sfeerfoto’s geplaatst van verschillende vloerkleden. Zo krijgt u al een aardig gevoel wat er allemaal mogelijk is.

Wenst u een keer de verschillende vloerkleden te bekijken? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op basis van een gemaakte afspraak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken bij ons in de showroom? Neem dan vooral contact met ons op via 035-7513098 of vul het onderstaande contactformulier in.