035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Luxe woonaccessoires op maat in verschillende modellen

Schitterende luxe woonaccessoires te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Klik snel hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Luxe woonaccessoires op maat in verschillende modellen

Luxe woonaccessoires? Wij hebben hier een leuk assortiment in dat perfect aansluit op een aantal schitterende stijlen. Bent u opzoek naar een schitterende luxe spiegellijst? Wij hebben deze prachtige lijsten ook bij ons in de collectie. U kunt hierbij kiezen uit verschillende afmetingen. De spiegellijsten worden veel gecombineerd met een wat modernere inrichting. Echter zal dit ook zeker niet misstaan binnen een mooie samengestelde inrichting van een andere stijl.

Ook de welbekende schelpenvazen hebben wij in ons assortiment. Wilt u een kom-vormige schelpenvaas of juist liever een grote cilinder vaas? Het is bij ons allemaal te verkrijgen. U wilt toch ook zo’n oogstrelend mooie schelpenvaas in huis hebben? Neem snel contact met ons op en voor u het weet staat deze bij te schitteren in de woonkamer. De spiegellijsten en schelpenvazen zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Hieronder vind u de prijzen.

Details en prijzen Luxe woonaccessoires op maat in verschillende modellen

De spiegellijsten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De twee meest gekozen afmetingen zijn:
– Spiegellijst groot: € 99,- (60 cm x 50 cm)
– Spiegellijst klein: € 79,- (40 cm x 40 cm)

De schelpenvazen zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren. De twee meest gekozen afmetingen zijn:
– Grote schelpenvaas € 459,- (Cilindervormig, zie foto)
– Kleine schelpenvaas € 279,- (Kom-vormige, zie foto)

De schelpvazen zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Prijsbepalend is de gekozen kleur echter niet. Het gaat hier vooral om het model en de maten. Bent u opzoek naar andere afmetingen of een heel ander model dan u bij ons op de site tegenkomt? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen dit misschien alsnog aan u leveren. Hetzelfde geld voor de spiegellijsten. Wenst u deze in een ander formaat dan u hier ziet? Dan kijken wij met alle plezier even voor u wat de mogelijkheden daarin zijn.

Details en prijzen Luxe woonaccessoires op maat in verschillende modellen

De levertijden van de luxe woonaccessoires zijn een beetje afhankelijk van de door u gekozen kleuren, maten en vervolgens de voorraad daarvan. Bent u benieuwd naar de specifieke levertijd van uw specifieke product? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de het onderstaande contactformulier, per mail of u kunt ons telefonisch bereiken via: 035-7513098