035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
meubel op maat amsterdam

meubel op maat amsterdam

Bent u opzoek naar een mooie velours meubel op maat. dan is het meubel op maat amsterdam echt wat voor je. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

meubel op maat amsterdam

Bent u opzoek naar een mooie velours meubel op maat. dan is het meubel op maat amsterdam echt wat voor je. Deze bank is volledig op maat te vervaardigen dit houdt in dat u de maten zelf kunt kiezen. Dat maakt de bank ook een topproduct. de bank klinkt erg prijzig maar is het niet want, is voor een schappelijke prijs samen te stellen. De bank heeft een elegante en moderne uitstraling en heeft een ongekende kwaliteit, dit is wat u natuurlijk verwacht van een bankstel.

Het meubel op maat amsterdam is echt een prachtexemplaar het zal daarom ook echt een eye-catcher in uw huis zijn. Dus wilt u deze pracht meubel op maat amsterdam in uw huis hebben. Kom dan eens een keer langs bij onze showroomen dan zult u versteld gaan staan van alle mogelijkheden die we voor u hebben. Dit meubel is dus echt perfect aangezien je het helemaal zelf kunt vervaardigen hoe u het wilt hebben.

Details meubel op maat amsterdam

Als u vervolgens hoort dat u bij dit meubel de keuze heeft uit 1000 verschillende kleuren dan springt u natuurlijk bijna uit uw stoel. Deze bank amsterdam is dan ook echt maatwerk, want bij het gigantische assortiment aan kleuren houdt het natuurlijk niet op. Ook heeft u de keuze uit allerlei verschillende stoffen wel 150 verschillende en kunt u exact de vulling kiezen die u het beste bevalt. Zoals wij al aangaven de bank is volledig op maat en als wij zeggen volledig dan bedoelen we ook echt helemaal. U vertelt ons uw wensen en wij laten die voor u uitkomen. Dus u stelt echt een unieke bank samen.

Levertijd meubel op maat amsterdam

Het meubel wordt standaard gelevrd tussen 6 a 8 weken. Dit omdat het meubel afkomstig is van een nederlands fabricaat. Omdat het in nederland wordt gefabriceert kunnen we een snelle service, garantie en kwaliteit aanbieden. Wilt u een staaltje stof ontvangen of heeft u nog onduidelijkheden of vragen neem dan contact met ons op. Dat kan via: 06-811 446 95 of 035-751 30 98