035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

meubels op maat haarlem

de meubels op maat haalem met capitons en nagels wat zorgen voor een modern of luxe tintje. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

meubels op maat haarlem

Zoekt u een geweldige landelijke meubels op maat. Dan zijn deze meubels op maat haarlem echt wat voor u. Deze gecapitonneerde landelijke oorfauteuil is een fauteuil met een landelijke uitstraling, wat speciaal is aan deze fauteuil is dat de oren doorlopen in de armleuning wat een speciale uitstraling geeft. Dit is een fauteuil met vele opties waardoor u deze geheel naar eigen smaak kunt creëren precies zoals u voor ogen heeft, zoals op de foto te zien is kan je de fauteuil met capitons en nagels wat zorgt voor een modern of luxe tintje. Wat het interieur compleet zou maken zou een fauteuil in combinatie met een bijpassende hocker zijn.

Details meubels op maat haarlem

Het meubel in combinatie met de hocker zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling in de ruimte waar u beide plaatst geeft een hele nieuwe look in uw woonkamer. Het kan bijna gezien worden als een soort statussymbool. Heeft u een soort gelijke fauteuil in huis met bijpassende hocker dan is eigenlijk al meteen duidelijk dat u verstand heeft van meubilair en inrichting.

De meubels zijn in verschillende stoffen verkrijgbaar. Daarbij moet u denken aan een keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren en circa 150 verschillende stoffen. Dit is een ruim assortiment we verwachten daarom ook niet dat u gelijk een keuze kunt maken. Daarom raden we u aan om eens langs te komen in onze showroom. Dan kunnen we u persoonlijk helpen met uw keuze.

Levering meubels op maat haarlem

De gemiddelde levertijd van deze meubels zijn 6 a 8 weken. Wilt u geen 6 a 8 weken wachten dan hebben wij nog de optie op een spoedorder aan te vragen waardoor u binnen 4 weken u stoel in huis hebt. Een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op dat kan via: 06- 811 446 95